GONG fórum

Prosíme aby jste na tomto fóru zachovávali úroveň svědčící homo sapiens, příspěvky jiných živočišných druhů budou nemilosrdně smazány. Děkujeme.

  1. Iva

    Ahoj Tome.
    To je prozatím ve hvězdách, každopádně si můžeme držet palce. Děkujeme ti za přízeň. Iva

  2. Tomáš

    Je to hrozná škoda……..těch kapelek moc není co zpívaj ten OLD ROCK a to mě (nám ) bude moc chybět. Doufám,že se brzo něco stane a budete pokračovat ;-) zatím čauuuu

  3. ALEXANDRA

    Ahoj Míšo,
    moc děkujeme za pozdravení a krásná písmenka. Budeme se těšit, že se jistě v budoucnu setkáme!! MY SI CESTU NAJDEME :-) Hodně štěstí, zdraví a sil do dalších dní přejí všichni od našeho stolu :-)

  4. Michal

    Ahoj Saši,
    zdravím tebe i celou vaši skvělou partu. I já bych tobě a všem ostatním chtěl ještě jednou moc poděkovat za přízeň, za účast na spoustě akcí, za podporu a vzájemnou výměnu pozitivní energie. Velice si toho vážím, a taky se mi po vás bude stýskat, nicméně doufám, že se ještě v budoucnu najde příležitost, a věř, že se s vámi všemi setkám velice rád. Taky děkuji za tvůj příspěvek a tvá milá slova, která jsou pro mě určitou satisfakcí, a která, jak doufám, si přečtou i ostatní členové již bývalé kapely Gong. Přeju vám všem pevné zdraví, pohodu, a stále dobrou náladu. Tentokrát už jen sám za sebe Michal.

  5. ALEXANDRA

    POSLEDNÍ ZÁBAVA S KAPELOU GONG
    Chtěla bych touto cestou ještě jednou moc poděkovat celé kapele GONG za parádní hudební večery které jsme si s naší partou pokaždé hezky užívali. Krásně a zážitkově se ta Vaše hudba poslouchala, některé skladby byly lepší než originály :-) Zahrát a zazpívat Nightwish FANTOMA OPERY a spoustu jiných pecek nedokáže jen tak každý!! Ivča svým hudebním i pěveckým nadáním vytvářela třešničku na pomyslném dortu. Každá zábava nás odreagovala od všedních starostí a nabíjela čerstvou energií. Vím, že už dneska se nám bude po všem stýskat…. Mějte se všichni fajn a ještě jednou DÍKY.
    Zdraví S+M+J+R+D+Z :-) :-)

  6. Radim

    Zábava ve Studenci po stránce muzikantské výborná,po stránce zvukové KATASTROFA.
    Ten pán,co si tam hrál na zvukaře,má asi něco s ušima,jinak si to neumím vysvětlit.
    Pokud není rozumět,jestli zpěvák zpívá česky,nebo cizím jazykem,tak k tomu není co
    dodat.

  7. Michal

    Ahoj Maro,

    moc děkujeme za pochvalná slova, opravdu nás to velmi těší a hezky se to čte. Ukončení činnosti kapely je bohužel neodvratné, a některé z nás to hodně mrzí, ale i když jsme to tak nechtěli, musíme akceptovat rozhodnutí ostatních členů.
    Měj se krásně.
    Michal a Iva

  8. mara

    Panove a damo, uz podruhe v Ostopovicich a opet naprosta bomba. Kolikrat jsem si rikal, jak je trepne slyset estradne prezpivane pisnicky… ale vase podani bylo kolikrat silnejsi a lepsi nez original. Diky moc a snad si to jeste rozmyslite. Nadhera a diky moc.

  9. Leona

    Zdravím, koukám na vaše stránky, docela jste mě dostali zprávou že končíte???? Je to mazec doufám že se dostavim na poslední akci, kterou si pořádně užijeme, do posledního dechu Už teď se moc těším, papá vaše Leonka a Olda

  10. Honza

    Ahoj všichni příznivci kapely GONG,
    jak tak koukám na tyto stránky nebo spolu klábosíme na našich akcích, dlužím vám všem jasný slovo „JAK TO TEDA JE?“. Kapela GONG, tak jak ji dnes znáte opravdu KONČÍ a to poslední akcí 13. května 2016 ve Zbýšově na Pamíru. Ale nemusíte být úplně smutní, my jsme muzikanti a ti to bez vás lidičky moc dlouho nevydrží – začnou svrbět prsty. Takže se spolu určitě uvidíme, ale kdy a jak to v týto chvíli fakt nevím.
    Tímto taky zdravím Dandy a i když ti to Michal asi napsal, ještě to potvrdím pro ostatní potencionální zájemce: kapela momentálně nehledá bubeníka, ani basáka, ani kytaristu, ani klávesáka, ani zpěváka, ba ani zpěvačku.
    Každopádně vás všechny chci pozvat na některou z našich posledních akcí nebo nejlíp na všechny. Pořádně to rozbalíme, protože život se má žít a ne na něj jen koukat.
    Honza Kotas
    kapelník

  11. Dandy

    Zdravím kapelu GONG zaslechla jsem ze hledáte bubeníka/bubenici chtěla bych se zeptat zda je to pravda.A pokud ano mela bych zájem,předem díky za odpověd a přeji hezký den :-)

  12. Iva

    Ahoj Jani,

    my moc děkujeme za pozvání, bylo nám ctí a potěšením. Jsme rádi, že se vám písničky líbily. Taky doufám, že s náma Verča nezpívala naposled, a taky že si s Robem přijdou zase zazpívat zahrát. Mějte se krásně a ještě jednou děkujeme!
    Za celou kapelu
    Iva

  13. Jana

    Ahoj Ivo a všichni skvělí hudebníci z Gongu!

    Bylo to krásné si s našimi cizinci na konferenci zatancovat na vaše písničky :-). Všichni hudbu ocenili a až do úmoru tancovali, tak díky, že jste vydrželi do ranních hodin! Nejlepší byli Pink Floyd a Fantom opery, fascinující! A samozřejmě všechno ostatní taky. Děkujeme za nás a za všechny červí obdorníky světa.
    Taky bylo moc hezký zpívání Roba a Verči s váma :-)

    Díky! Díky! Díky!
    Jana (a Michal a Verča a její Michal)

  14. Michal

    Zdravím Leonku a taky všechny návštěvníky tohoto fóra.
    Je pravda, že ve Zbýšově a blízkém okolí se kapela Gong v poslední době moc nevyskytuje, ale je to o ochotě pořádat tyto letní akce, a také o tom, že je na pořadatelích koho si na akci pozvou. Já bych rád touto cestou poděkoval právě pořadatelům těch několika posledních, hlavně v Padochově, na Réně, v Rosicích a v Pršticích, za jejich velmi dobrou, někdy dokonce skvělou, práci, a samozřejmě všem těm príma lidičkám, co se na tyto akce přišli pobavit, a bez nichž by to nešlo, a vlastně by to ani nemělo smysl. Přálo nám i počasí, a tak nás tyto poslední počiny povzbudily a velmi příjemně naladily tou vzájemnou výměnou pozitivních emocí a energie, a my se budeme těšit na další setkání se všemi, co si najdou čas a cestu na některou z dalších akcí, na které bude Gong pro vás hrát. Bigbítu zdar.
    Mějte se krásně, užívejte si léta, a dávejte na sebe pozor.
    Ještě jednou zdraví Michal.

  15. Iva

    Ahoj Leonko,
    moc děkujeme za pochvalu. Teď jsme bohužel v okolí Zbýšova moc nehráli krom Padochova a Rosic, a teď ani po dva týdny nebudem, páč je hrací pauzička, ale 29. sprna budeme hrát v Zakřanech na Sokolovně, tak snad počasí a svatej Petr dá a potkáme se tam :) Do té doby se měj krásně a pozdravuj Oldu. A 29. srpna se těšíme na Sokecu! Měj se. Iva

  16. Leontyna

    Zhlidla jsem fotky z Rény jsou úžasný, a vy také, dle jste pořád nějak daleko , snad se potkáme v brzké době budu se na vás těšit ahojky Leonka♏

  17. Michal

    Ahoj Peťo, ptěšení na mé straně. V Jiříkovicích s Kernem jsem si to taky moc užil, a jsem opravdu rád za kladný ohlas. Díky moc a naviděnou a naslyšenou na některé z dalších akcí.
    Měj se. Michal

  18. Petra

    Zdravím,chci jen poděkovat Michalovi za krásný zážitek z akce v Jiříkovicích,kde zpíval se skupinou Kern.Super,mělo to šťávu :-) moc jme si to užili!Díky…

  19. Michal

    Ahoj Džany a všichni co jste s náma v sobotu zapařili na Pivních slavnostech.
    Děkujeme za pochvalný komentář, moc se nám tam s váma líbilo, a těšíme se na setkání na některé z dalších akcí na kterou dorazíte. Užijte si ve Vizovicích pořádnej nářez, a přežijte to tam ve zdraví.
    Za celou kapelu zdraví
    Michal

  20. Džanek

    AHOJ NEJ KAPELO
    PATŘÍ VÁM VELKÉ DÍKY ZA SUPER VEČER NA PIVNÍCH SLAVNOSTECH V OSLAVANECH ;-)MOC MOC MOC JSME SI TO UŽILY. HRAJETE ČÍM DÁL LÍP ;-) ŠKODA ŽE NEMŮŽEME NA RÉNU PROTOŽE JEDEME NA MÁSTRY, ALE JAK SE VRÁTÍME TAK NA VÁS V NEJBLIŽŠÍM TERMÍNU VYRÁŽÍME ;-)
    JSTE SUPER ;-)
    MĚJ TE SE NEJ KAPELO ;-)

  21. Iva

    Ahoj Mirku a všichni z Mohelna. My děkujeme též, bylo nám ctí a potěšením zahrát si na tvých narozkách. Myslím, že všichni ocenili taky tvůj precizní přístup k přípravě podmínek pro kapelu. Jsme velmi rádi, že jsme se zalíbili i dalším mohelňákům a doufáme, že jsme u vás nehráli naposledy.
    Těšíme se na setkání na některé z dalších akcí, třeba i na Chobotu. ;) Měj se krásně a pozdravuj bandu!
    Za celý Gong
    Iva

  22. Mirek

    Ahoj všichni Gongové. Ještě jednou bych Vám moc rád touhle cestou poděkoval za perfektní hudební zážitek. Vytvořili jste na mých narozkách krásnou rockovou atmosféru a jak jste si jistě všimli, dokázali jste pobavit všechny věkové kategorie. Někteří nechápali Vaše výkony které se podobaly plně originálu. Prý kde máte schovaný ten čudlík, kterým se přepínáte na daného interpreta :-)) Moc se to všem líbilo a máte v Mohelně nové fanoušky!! Mějte se pěkně a těším se až si Vás zase poslechnu :-))
    Mirek

  23. Michal

    Ahoj Miloši,

    děkujeme za bezva tipy i za tvoji pochvalu. Ani jednu z těch věcí sice zatím v repertoáru nemáme, ale o všech jsme již dříve uvažovali, takže téměř jistě aspoň jednu z nich uděláme a rádi ji pro tebe i ostatní zahrajeme na některé z našich dalších akcí.

    Ještě jednou dík, měj se fajn, a Rock’N'Roll Forever
    Za kapelu Gong
    Michal

  24. Miloš

    Ahoj, nemám takovej přehled o tom, co všechno hrajete, ale přimlouval bych se, abyste do seznamu skladem (pokud tam už nejsou) zařadili např. i Jump (Van Halen), Lick it up (Kiss) nebo nádhernej ploužák Comfortably numb od Pink Floyd. Díky, hrajete skvěle!

  25. Iva

    Ahoj Džanečku,
    moc děkujeme za kladné reakce a chválu a těšíme se zase někdy někde naviděnou. Jste s Marťou a ostatníma opravdu skvělé publikum a moc si vážíme toho, že na nás chodíte. ;-) Děkujeme!
    Milí pořadatelé z TJ Sokol Ostopovice,
    také moc děkujeme za chválu a na opětovné setkání se více než těšíme, protože váš ples svojí výzdobou a zapojením všech těch skvělých lidiček v převlecích předčil snad všechny dosavadní maškarní, na kterých jsme kdy vystupovali. Sledujeme facebook a pak si s dovolením pár fotek vypůjčíme do galerie.

    Tak se mějte se dobře a bigbeatu zdar!
    Za všechny… Iva

  26. Džanek

    Ahoj.Musím moooooc poděkovat za skvělý večer na Mosilaně v Ivančicích.Skvěle jsme se s Martinou bavily a pěkně vyřádily :-) Těšíme se na další zábavu kde budete hrát pač na ostatní kapely se nedají poslouchat.Ještě jednou moc děkuji a brzy naviděnou :-)

  27. Iva

    Ahoj Dáši :) Pyžamko nakonec měl jenom bubeník Tomík, ale nikdo z příchozích ho nenavlíknul, tak ani to Tomovo jsme neviděli.. Ale všechno dobře dopadlo, takže moc děkujem, že jsi dorazila, a těšíme se zase naviděnou v lednu, únoru, a celém roce 2015! Měj se krásně a hezký zbytek svátků i Tobě.
    Iva

  28. Dáša

    Ahoj Gongáčci, co je pravdy na tom že v Ivančicích 26.12. to bude v pyžamech??? Bez nich nás tam prý nepustí-jsem slyšela. Jinak Vám všem přeji krásné pohodové svátky a ať Vám to šlape v dalším roce pořád tak dobře jak doteď.

  29. Michal

    Ahoj Zorko.
    Děkujeme za tvůj příspěvek do fóra, a moc nás těší, že se ti Fantom líbil. Doufáme, že se nám podaří zorganizovat v dohledné době nějakou další akci v Brně, nebo jeho nejbližším okolí, aby to pro vás, naše přátele a kamarády z Brna, nebylo tak z ruky.
    Ještě jedou díky a zase někdy ahoj na některé z dalších akcí. Krásné svátky a vše nej do nového roku 2015, ať se ti daří v profesním i osobním životě.
    Za celou kapelu
    Michal

  30. Zora Svobodová

    Nedá mi to a musím reagovat, slyšela jsem Vašeho Fantoma opery v Juliánově a opravdu jsem byla nadšena, už jsem to říkala na místě přímo Michalovi, takže ještě jednou – TO NEMĚLO CHYBU!!!! Přeji Vám co nejvíce elánu a sil do dalších koncertů a doufám, že si nějaký zase co nejdřív vychutnám osobně!!!
    S pozdravem Zora Svobodová

  31. Leontyna

    Milý Gongu,dlouhá doba co uplynula od poslední fajn zábavy,těším se na Mikulášskou věřím že bude skvělá vaše Leonka

  32. Iva

    Tak, milí návštěvníci tohoto fóra, Fantom opery je venku, jsme zvědaví na vaše reakce a ohlasy.
    Mějte se krásně!

  33. Michal

    Ahoj Simčo,

    moc děkujeme za milý a lichotivý komentář. Těšíme se na Tebe na některé z našich akcí. Když se přihlásíš, zahrajeme písničku na přání jenom pro Tebe.
    Zdraví kapela GONG

  34. Michal

    Ahoj Leonko,
    akce v Rosicích platí, zrušeny pořadatelem byly akorát Říčany, a to bylo minulý týden. Těšíme se na sobotní akci, na všechny lidičky co dorazí, a samozřejmě i na tebe. Měj se a ahoj v sobotu.
    Michal

  35. Leontyna

    ahojky, chci se zeptat jestli hrajete 2.8.v Rosicích nebo je akce zrušena? jela bych si zaskotačit:::::::::

  36. Ivuarez

    Velmi děkujeme fotografovi Markovi Kadlecovi za povedené obrázky kapely Gong a zúčastnivších se posluchačů z ivančické pouti. S dovolením si jich pár vypůjčíme a zde vystavíme. :) Hu.

  37. Michal

    Ahoj všem.
    Připojuji se k poděkování Chrudošovi za fakt povedený obrazový matriál z akce v Ivančicích na Réně. To ostatní komentovat nebudu, a už se těším na příští Rénu, která proběhne 5.7., a kde bude naším milým hostem kapela „Stíny“.
    Mějte se. Michal

  38. Michal

    Ahoj Jani.
    Díky moc za hezká slova, která potěší. Vážíme si vaší přízně, chvály i toho, že za námi jezdíte takový kus cesty. Rádi bychom na oplátku někdy přijeli zahrát blíž k vám, takže se pro to pokusíme něco udělat. Celý Gong zdraví Pyšel a Číměř, a těšíme se na viděnou a na slyšenou na některé z dalších akcí.

  39. Iva

    Ahoj Jano,

    moc děkujeme za pochvalný komentář a omlouváme se za problém se spamovým košem. Naštěstí to admin opravil, tak prosím omluvte chybu webu. :) Ještě jednou moc děkujem za chválu a těším se naviděnou na některé z dalších, teď už letních nocí. :)

    Za kapelu, Iva

  40. admin Autor příspěvku

    Dobrý den Jano,
    opravdu jste nenapsala nic špatného, Váš příspěvek jenom zmizel v koši na spam :) naštěstí ho jednou za čas kontroluju, takže jsem ho zachránil.

  41. Jana z Pyšela

    Dobrý den, zajímalo by mně, z jakého důvodu jste můj minulí komentář smazali.
    Vždyť jsem nepsala nic špatného !!!

  42. Jana z Pyšela

    Zdravíme všechny z Gongu,
    moc vám děkujeme za opět bezvadnou zábavu na Pamíru. Jsme moc rádi, že jsme konečně našli hudbu na úrovni, která v našem okolí chybí. Předně musíme pochválit pěvecké výkony zpěváků, při kterých mnohdy běhá mráz po zádech, ale i hudební výkony všech členů Gongu jsou super.
    Jsme moc rádi, že jsme vás poznali a těšíme se na další zábavu.
    Fanoušci z Pyšela a Číměře

  43. Iva

    Čau lidičky.
    Vy, co se ptáte po dalších písních od Nightwish, můžete se připojit svým hlasem do našeho rozmýšlení, do které se pustit! Zatím se zdá být na výběr: I Wish I Had An Angel, Nemo, Storytime, Last Of The Wilds, Amaranth, Bye Bye Beautiful, případně středně tesklivou The Owl, The Crow and The Dove?
    Pište, pište. Formulář je dole pod vzkazy, zkusím říct adminovi, ať ho posune nahoru, aby byl víc po ruce :)
    i.

  44. pavel loucky

    no zase supr.co jsem videl na videu.michal a všici jako vždy profici.a moc se mi libilo New orleans od ivči.p

  45. Lubik

    jak jinak než dokonalá zábava ve vašem podání „U Bližouna“…..člověk si může jen tak přijít a poslechnout kvalitní muziku, která dokáže pobavit, rozveselit a nevím co ještě!!
    Ať Vám to takhle hraje i dál co nejdýl!!

  46. Iva

    Do sekce Videa přibyla nová videa ze Štěpánské na Pamiru, tímto děkujeme Oldovi za jejich natočení a zároveň vyzývám všechny, kdo mají nějaká další, a zabloudí sem, třeba i ze silvestrovské akce a soutěží nebo tak, klidně pošlete odkaz nebo video někam uložte, a my je sem přidáme. B) Mějte se fanfárově a naviděnou na některé z akcí. Iva

  47. Michal

    Ahoj Markétko.
    My tam ještě určitě nějaký termíny doplníme, a na Sokecu si zahrajeme dřív jak v srpnu, aspoň pevně doufáme. Taky záleží, jestli bude zájem ze strany pořadatele, ale to si myslím, že je v pohodě, jelikož máme s Luďem vztahy nadstandartně dobré. Takže sleduj stránky, a my se budeme těšit s váma na Sokecu na viděnou a na slyšenou.
    Měj se a pozdravuj Zakřany.
    Za kapelu Michal.

  48. Marketa

    Tak koukám na váš kalendář a nevidím tam nic na Sokecu z jara?Ríkali jste že tam budete hrát a nic nevidím….:-( tak jak?Srpen co tam máte napsaný je mooooc daleko.Zatím papa a doufám že až budu koukat na vaše stránky tak budu mít usměv na tváři…:-)……..Markéta

  49. Michal

    Ahoj Markétko,
    moc děkujeme a přejeme rovněž vám všem v roce 2014 jen to nejlepší. Silvestr na Sokecu byl opravdu super, a to hlavně díky vám všem co jste se přišli bavit, a taky díky Luďovi Prokešovi a jeho personálu, kteří vše perfektně připravili a skvěle se o nás starali. Nám se tam s váma moc líbilo a moc jsme si to užili, a taky doufáme a těšíme se, že se tam potkáme na dalších akcích.
    Měj se krásně. Za celou kapelu Gong
    Michal

  50. Marketa

    Ahojky všichni z Gongu,ještě jednou vám všem přejem vše nej nej do Nového roku a at vám to takto hraje i nadále.Chcem vám poděkovat za nádhernej Silvestr na Sokecu.Bylo to super super a ještě jednou super.Doufám že se tam potkáme i na dalších zábavách……:-) Už se moc těšíme….:-)

  51. Iva

    Dobrý den, Petře! Vzhledem k tomu, že hrajeme převážně převzaté písničky, nemáme to asi zatím v plánu, nicméně, postupně sem přibudou nějaká videa z akcí, což je taková malá útěcha pro případné zájemce o nějaké nahrávky. Mějte se fajn.
    Za kapelu Iva

  52. PETR PELÁNEK

    Dobrý den.Neplánujete vydat nějaké vaše album?Pelánek

  53. Michal

    Ahoj všem. Vítám vás na nových stránkách kapely Gong a těším se na příspěvky a hojnou účast na tomto fóru a dalších akcích v roce 2014, do kterého přeji pevné zdraví, dobrou náladu a úspěšné vykročení jménem všech členů. Díky adminovi Psojedovi a Oldovi za jejich práci, přestavbu a přesunutí stránek.

  54. admin Autor příspěvku

    Vítejte v novém diskuzním fóru skupiny GONG!

Komentáře nejsou povoleny.